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Question 1: Are there any start-up costs available to organizations to cover project 
costs in the first quarter? 
 
Answer: This is a performance based contract in which, if awarded, the contractor will 
be reimbursed based on completion of services per budget line item as identified in 
Page 8, section 5 “Cost Detail Format and Requirements” of the RFA. As such, there 
are no payments made to the contractor prior to the completion of services per budget 
line item.  
 

Question 2: Are there any fees associated with this RFA? 
 
Answer: There are no fees associated with submitting the RFA other than any costs 
incurred while developing and mailing the application. As stated on page 12, item I of 
the RFA, “Costs incurred for developing applications and in anticipation of award of the 
Grant Agreement are entirely the responsibility of the applicant and shall not be charged 
to the State of California.”  


